Opening Minicultuurhuis Merseberch te Maarsbergen

Gepubliceerd op: 27 september 2017 11:50

Woensdag 4 oktober om 14:00 uur openen de wethouders Gerrit Boonzaaijer en Hans Nijhof mini-cultuurhuis Merseberch in aanwezigheid van bewoners en leerlingen van de school. U bent van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn. Er is deze middag van alles te doen voor jong en oud: kleurplatenwedstrijd, opening Boekspot, gebruik servicepunt bibliotheek, spreekuur sociaal dorpsteam, workshops, film en nog veel meer.

Wat is het minicultuurhuis?

Het minicultuurhuis is een ontmoetingsplek voor en door inwoners van Maarsbergen. Na de opening kunnen inwoners van Maarsbergen:

• dagelijks na schooltijd tot 16.00 uur terecht bij de afhaallocatie en het servicepunt van de bibliotheek;
  • 1 x per maand op woensdagmiddag terecht op het spreekuur van het sociaal dorpsteam;
  • gebruik maken van ruimten voor workshops, creatieve lessen etc;
  • gemeentelijke informatie afhalen (afvalkalender, gemeentegids);
  • de Nieuwsbode afhalen.

We hopen u op 4 oktober te ontmoeten!

Minicultuurhuis Merseberch: Van Beuningenlaan 28-a Maarsbergen