PechaKucha Night Doorn

Gepubliceerd op: 21 juli 2017 10:00

PechaKucha is een wereldwijd fenomeen dat gebaseerd is op een simpele gedachte; een goed idee heeft niet veel tijd nodig om verteld te worden!

Het is een verbazingwekkend platform voor creatieve ondernemers om hun idee te presenteren in een standaard format van 20 slides en 20 seconden per slide.

Het idee is creatieve netwerken met elkaar te verbinden middels het levendige podium van PechaKucha Night. Het is dé plek tot inspiratie, kennisuitwisseling en verdere ontplooiing van creativiteit en innovatie. Maar ook een plek waar vraag en aanbod kan samenkomen.

Met het organiseren van een PechaKucha Night in de Heuvelrug, zetten wij de stap van voelbare creativiteit naar zichtbare inspiratie, innovatie en verbinding.

De presentatie is wederom in handen van Oscar Kocken: Oscar Kocken interviewt, schrijft, presenteert, en maakt theater. Hij is onder andere bedenker en presentator van ‘Zomaar een gast’ op NPO 3.

We nodigen je uit om je aan te melden als spreker of om deze  PechaKucha Night mee te maken als bezoeker! Wil je verzekerd zijn van een plek in de zaal of op het podium, meld je dan aan via: cultuurcoachuh@rbzout.nl