Vacatures en stages

Invalmedewerker -alle vestigingen-

De functie is op basis van een 0-uren contract en betreft alle vestigingen van de Bibliotheek Z-O-U-T. De inzet is afhankelijk van de vraag naar inval in de vestigingen. Je ontvangt klanten, beantwoordt hun vragen of verwijst zo nodig door. Je zorgt voor een aantrekkelijke presentatie van onze collecties, voor een gastvrije sfeer in de Bibliotheek en voor de begeleiding van onze vrijwilligers.

naar vacature invalmedewerker

Taalmaatjes gezocht (Renswoude, Rhenen/Elst en Utrechtse Heuvelrug)

Heb jij 1 tot 2 uur per week tijd over om iemand te helpen beter te worden in taal? En heb je interesse in andere culturen? Dan is Taalmaatje worden wellicht iets voor jou.

Meer over informatie Taalmaatje worden

Gastvrouw/Gastheer gezocht op vrijwillige basis in Doorn

Voor onze locatie te Doorn zijn wij op zoek naar een enthousiaste en klantgerichte gastvrouw/gastheer voor de donderdagmiddag van 1400 t/m 1600.

Meer over Gastvrouw/Gastheer

Vrijwilligers VoorleesExpress

De VoorleesExpress stimuleert de taalontwikkeling van kinderen en verrijkt de taalomgeving thuis. Twintig weken kom je als vrijwillige voorlezer thuis bij een gezin met kinderen van 2 t/m 8 jaar. Het gaat om kinderen die moeite hebben met de Nederlandse taal en opgroeien in een taalarme thuisomgeving.

Vrijwilliger VoorleesExpress