Vacatures en stages

Gezocht: leesconsulent (m/v)

Als Leesconsulent ga je aan de slag bij de Bibliotheek Z-O-U-T. Een Bibliotheek die volop in ontwikkeling is en veel samenwerkt met het onderwijs en maatschappelijke partners. Je werkt hier in een team met een informele en open werksfeer waar de lijntjes kort zijn. Je zult een groot deel van je werkzaamheden zelfstandig oppakken.

leesconsulent (m/v)

Gastheer/gastvrouw Programmering bij de Bibliotheek Z-O-U-T

Wij bieden: Een tijdelijke dienstverband tot 31 december 2020, salaris op basis van schaal 4 van de cao Openbare Bibliotheken en Kunsteducatie. Uren op declaratie basis. Heb je interesse, reageer dan vóór 10 augustus

Meer over deze vacature

Gastvrouw/Gastheer op vrijwillige basis, de Bibliotheek Z-O-U-T, locatie Driebergen

Voor onze locatie te Driebergen zijn wij op zoek naar een enthousiaste en klantgerichte gastvrouw/gastheer op vrijwillige basis die ons op de zaterdagochtend 1x per 2 weken, wil komen ondersteunen van 10:00 tot 13:00 uur.

Meer over Gastheer/Gastvrouw

Vrijwilligers voor het Praathuis Rhenen

In Nederland heeft 1 op de 9 mensen moeite met lezen, schrijven of spreken. De Bibliotheek heeft daarom samen met lokale partners een Taalhuis opgericht. Via het Taalhuis worden mensen geholpen die hun Nederlandse taal willen verbeteren. Als Taalvrijwilliger kun je het verschil maken in iemands leven. Iets voor jou?

Meer over vrijwilligers praathuis

Vrijwillige Taalcoach voor avondles in Rhenen

Wil jij je graag inzetten voor mensen met een taalachterstand? En heb je affiniteit met (NT2-)onderwijs? Word taalcoach voor onze avondles.

Meer over deze vacature