Invalmedewerker voor alle vestigingen

De Bibliotheek Z-O-U-T is op zoek naar een invalmedewerker voor alle vestigingen

De baan: 
De functie is op basis van een 0-uren contract en betreft alle vestigingen van de Bibliotheek Z-O-U-T. De inzet is afhankelijk van de vraag naar inval in de vestigingen. Je ontvangt klanten, beantwoordt hun vragen of verwijst zo nodig door. Je zorgt voor een aantrekkelijke presentatie van onze collecties, voor een gastvrije sfeer in de Bibliotheek en voor de begeleiding van onze vrijwilligers.

Jij bent: 
Gastvrij, adequaat en mediawijs, je hebt minimaal Mavo/VMBO-tl werk- en denkniveau. Bij voorkeur heb je ervaring met een werkomgeving waar contact met de klant centraal staat. Uiteraard heb je in ieder geval affiniteit en het liefst werkervaring met social media, media, boeken en de Bibliotheek. Omdat je in meerdere locaties ingezet zult worden, dien je in het bezit te zijn van een rijbewijs en moet je kunnen beschikken over een auto. Je bent in principe meerdere dagen per week (in ieder geval op woensdag en zaterdag), gedurende de service-uren van de locaties, beschikbaar voor inval.

Wij bieden:
Een uitdagende functie binnen een veranderende organisatie. Ons werkveld is continu in beweging en vereist veel innovatiekracht. Dit betekent dat geen dag hetzelfde is en er veel ruimte is voor eigen inbreng. Salariëring conform de CAO schaal 4 Openbare Bibliotheken. Naast een goed salaris met eindejaarsuitkering zijn er volop mogelijkheden voor opleiding en persoonlijke ontwikkeling.

De Bibliotheek Z-O-U-T is: 
De Bibliotheek Z-O-U-T is een samenwerkingsverband van bibliotheken uit de gemeenten Utrechtse Heuvelrug, Renswoude, Rhenen en Wijk bij Duurstede. De Bibliotheek Z-O-U-T wil door integrale samenwerking in lokale netwerken een wezenlijke bijdrage leveren aan de mogelijkheden van alle inwoners om optimaal mee te doen aan de maatschappij. Dit realiseren we door zowel fysiek als digitale ruimte te bieden aan lezen, leren, informeren, ontmoeten en debatteren. De Bibliotheek Z-O-U-T blijft steeds doelgericht en komt indien nodig met onalledaagse oplossingen.

Procedure
Heb je belangstelling voor deze functie? Stuur dan je motivatiebrief met CV per e-mail naar personeelszaken@bibliotheekzout.nl .
Nog vragen? Neem contact op met Renée Tiemstra via rtiemstra@bibliotheekzout.nl of op telefoonnummer 0343-760020.