Lid van de Raad van Toezicht (m/v)

De Bibliotheek Z-O-U-T bestaat uit de bibliotheken van de gemeenten Utrechtse Heuvelrug, Renswoude, Rhenen en Wijk bij Duurstede. De Bibliotheek Z-O-U-T staat voor open, transparant, vernieuwend, klantgericht, laagdrempelig en flexibel.

De Bibliotheek Z-O-U-T is op zoek naar een enthousiast

Lid van de Raad van Toezicht (m/v) met affiniteit met of werkzaam in de bibliotheekwereld.

Het betreft een onbezoldigde functie. Onze voorkeur gaat uit naar iemand die woont in het werkgebied van de Bibliotheek Z-O-U-T.
 

De Raad van Toezicht

De taak van de Raad van Toezicht is naast het toezicht houden op het functioneren van de organisatie, de directeur/bestuurder gevraagd en ongevraagd te adviseren en constructief te ondersteunen. De Raad van Toezicht van de Bibliotheek Z-O-U-T bestaat uit 5 leden en vergadert tenminste 5 keer per jaar. De 6e bijeenkomst is het kerstdiner met alle medewerkers. De werkbelasting is ongeveer 2 uur per maand.

Heeft u belangstelling?

Op www.bibliotheekzout.nl vindt u alles over de Bibliotheek Z-O-U-T. Voor meer informatie over de vacante functie in de Raad van Toezicht kunt u contact opnemen met voorzitter Anja Smit, via mailadres personeelszaken@bibliotheekzout.nl .

Wilt u reageren?

U kunt uw reactie sturen naar de Bibliotheek Z-O-U-T personeelszaken, Hoofdstraat 164, 3972 LG Driebergen of mailen naar personeelszaken@bibliotheekzout.nl . We verwachten uw motivatie vóór 15 december 2021.