Vrijwillige Taalcoach voor avondles in Rhenen

Wil jij je graag inzetten voor mensen met een taalachterstand? En heb je affiniteit met (NT2-)onderwijs? Word taalcoach voor onze avondles.

Het taalhuis Rhenen biedt graag lesondersteuning aan cursisten in aanvulling op de al gevolgde taalles. Als taalcoach voor avondles geef jij de cursisten extra ondersteuning bij het lezen en schrijven. Je krijgt hierbij ondersteuning van onze docent. In overleg met de docent bepaal je per cursist hoe je deze persoon het beste kunt ondersteunen. De lessen worden op dinsdagavond gegeven in de Westpoort.

Als taalcoach voor avondles doe je waardevolle ervaring op in het (NT2-)onderwijs. Ook ontmoet je veel mensen uit verschillende culturen! Heb jij een open en positieve instelling en vind je het leuk om mensen te begeleiden en te helpen? En heb je wekelijks zo’n 2 uur tijd voor vrijwilligerswerk? Kom dan ons team van taalcoaches versterken!

Geïnteresseerd? Neem contact op via taalhuis@bibliotheekzout.nl of bel de docent: 06-36366376.