Zoute Inval

De ruimte van de Bibliotheek is bij uitstek geschikt om eens gezellig met iemand een praatje te maken. Om dat nog makkelijker en leuker te maken organiseert Z-O-U-T in verschillende locaties een wekelijkse koffie-inloop onder de naam: ''De Zoute Inval"

 • SeniorWeb

  SeniorWeb wil iedereen die niet met de computer is grootgebracht de mogelijkheden van de computer en internet zelf laten ervaren. Uitgangspunt is dat dit voor én door ouderen gebeurt.

 • Seniorencafe.nl

  Een site voor actieve senioren! U kunt hier in contact komen met andere senioren. Dit kan op het forum of in de senioren chatbox. Verder kunt u veel leuke en handige informatie vinden op Seniorencafe.nl, zoals uittips,recepten, computertips enz.

 • Senioren Startpagina

  Een verzamling links voor senioren

 • Passend lezen

  Kunt u de kleine lettertjes niet meer lezen? Of lukt het lezen niet meer door een visuele beperking of leeshandicap? Dan kan de dienstverlening Passend Lezen voor u van grote betekenis zijn.

Boek aan Huis

Voor iedereen die om gezondheidsredenen tijdelijk of permanent aan huis gebonden is biedt de Bibliotheek Z-O-U-T de service 'Bibliotheek aan Huis'.

Grootletterboeken

Voor als u de kleine lettertjes niet meer kunt lezen!