Gluren op de Heuvelrug

Welkom bij Gluren op de Heuvelrug!

In het weekend van 22 en 23 juni 2024 is het tijd voor een nieuwe editie van Gluren op de Heuvelrug. Afgelopen jaren deden er zo’n 200 kunstenaars en artiesten mee. Ook dit jaar hopen we lokaal talent een podium te bieden en een divers programma samen te mogen stellen, samen met jou!

Opgeven als artiest/act/kunstenaar:

Wil je graag mensen verwelkomen in je atelier? Je poëzie voordragen? Een instrument bespelen?

meld je hier aan

Opgeven als locatie

Wil je jouw huiskamer, café of werkplaats openstellen om lokaal en opkomend talent een podium te bieden

Geef je hier op

Lukt het je niet om dit in te vullen? Stuur dan een mail naar cultuurcoachuh@bibliotheekzout.nl met als onderwerp Gluren 2024.

Wil je graag mensen verwelkomen in je atelier? Je poëzie voordragen? Een instrument bespelen? Of wil je jouw huiskamer, café of werkplaats openstellen om lokaal en opkomend talent een podium te bieden? Vul dan het online inschrijfformulier in. Opgeven kan tot en met 30 april.

Hoe ziet het eruit? Alle optredens zijn gratis te bezoeken en een optreden duurt maximaal 20 minuten. Het publiek kan zo dus meerdere locaties bezoeken. Elke locatie wordt voorzien van een donatiemogelijkheid waarin bezoekers een vrijwillige bijdrage kunnen achterlaten. Deze donaties komen geheel ten goede aan de desbetreffende artiest/kunstenaar.

Wat zijn de voorwaarden? Tijdens dit huiskamerfestival bieden we zoveel mogelijk lokaal talent een podium. Er zijn geen eisen aan de mate van professionaliteit, als je maar een programma van ca 20 minuten kunt vullen. Dit zal je 3 keer opvoeren op dezelfde locatie, met steeds een ander publiek. Het is belangrijk dat je het leuk vindt in huiskamersetting te spelen en zo min mogelijk techniek nodig hebt.

Alvast een tipje van de sluier zien en horen? Volg dan de facebookpagina van Gluren op de Heuvelrug of meld je aan voor de nieuwsbrief van de Cultuurcoach Utrechtse Heuvelrug: 

Bekijk hier de aftermovie