Onder de grond (5+)

8 oktober 2023, van 15:00 tot 17:00 | De Cultuurhoek Driebergen

Kosten: Bibliotheeklid € 6,50 Regulier € 8,50

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Onder de Grond is een ontroerende voorstelling over de kracht van vriendschap, waarin troost uit de meest onverwachtse hoek kan komen.

Lev woont op het noordelijk halfrond in een klein huisje op een ijskoude, kale vlakte. Zijn ouders verzamelen flessen. De hele woonkamer staat er vol mee. Mare woont op het zuidelijk halfrond. Haar vader verdween in de golven die tegen het warme eiland slaan. Ze stuurt hem flessenpost, maar hij heeft nog nooit iets teruggestuurd. Mare en Lev dromen over een leven ergens anders. Ergens waar het leven beter is, maar ‘ergens anders’ lijkt zo ver weg. Precies op hetzelfde moment besluiten ze allebei een gat te graven naar de andere kant van de wereld. Diep onder de grond botsen ze op elkaar. Ze besluiten samen verder te graven en komen op een wel heel bijzondere plek terecht. Een plek vol avontuur en vreemde verhalen.

TG Wie Walvis maakt muziektheater voor kinderen die zich groot voelen en volwassenen die weer even klein willen zijn. De voorstellingen zitten altijd boordevol (live)muziek. Verschillende muzikale stijlen worden moeiteloos met elkaar verweven en het plezier van het samenspelen spat ervan af.

Bestel hier