Bibliotheek Renswoude

Resultaat 1 - 10 (van 55)

Van 09:30 tot 11:00 | Elke week | Bibliotheek Renswoude

Iedere vrijdagmorgen is er in de Bibliotheek Z-O-U-T in Renswoude een Taalcafé voor vluchtelingen. We beginnen om 9.30 uur en eindigen om 11.00 uur.

vr 29 mei

• Spelletjesmiddag Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Bibliotheek Renswoude

Wist je dat je elke vrijdagmiddag van 14:00 tot 16:00 uur gezelschapspelletjes zoals Rummikub kunt spelen in de Bibliotheek Z-O-U-T, vestiging Renswoude? Uiteraard gratis en aanmelden niet nodig. Speel je mee?

vr 29 mei

• Creatief in de bieb Bekijk details

Van 09:30 tot 11:00 | Elke week | Bibliotheek Renswoude

In samenwerking met de SWO Renswoude. Neem je eigen handwerkje of creatief materiaal mee.

ma 01 jun

• Inloopspreekuur Taalhuis Renswoude Bekijk details

Van 10:00 tot 11:00 | Bibliotheek Renswoude

Wil je de Nederlandse taal beter leren en heb je een vraag? Kom dan naar het inloopspreekuur in de Bibliotheek Renswoude. Je krijgt hulp met zoeken naar (les)materiaal, een taalmaatje of taalles in de buurt. Ook taalvrijwilligers kunnen terecht voor ondersteuning en vragen. Het inloopspreekuur staat los van het Taalcafé.

• Spelletjesmiddag Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Bibliotheek Renswoude

• Digi-café Renswoude Bekijk details

Van 10:00 tot 11:30 | Bibliotheek Renswoude

Voor al je vragen over computer en smartphone

di 09 jun

• Samen Soepen Bekijk details

Van 12:00 tot 13:15 | Bibliotheek Renswoude

Voor maar een euro lekker samen soep eten, wel graag eigen kom en lepel meenemen!

di 09 jun

• Spreekuur Leefstijl-coach Bekijk details

Van 09:00 tot 11:15 | Bibliotheek Renswoude

Vrouwen en moeders die het (te) druk hebben, kunnen gratis kennismaken met een leefstijlcoach in de bibliotheek. Leefstijlcoach Laura Tinholt (Lau) helpt je om een nieuwe en gezonde leefstijl te vinden die wél vol te houden is.

wo 10 jun

vr 12 jun