Evenementenexpress

Wat is de EvenementenXpress?

De EvenementenXpress is een organisatie die al 15 jaar geheel belangeloos door vrijwilligers wordt gerund en verbonden is aan de regiobibliotheek Z.O.U.T. Elke maand, van september t/m mei, wordt er een uitstapje per bus gemaakt naar een museum, een theaterstuk en soms een musical. Het voordeel is dat u in Doorn kunt opstappen en vlak bij het museum of theater wordt afgezet. Opgave van tevoren is noodzakelijk.

• EvenementenXpress “Home Tour” Bekijk details

12 februari 2020 | Singer theater Laren

Pianiste Iris Hond is een artieste met een bewogen en inspirerend levensverhaal. Dit jaar gaat ze op zoek naar mensen met een bijzondere thuissituatie; van gevangenen tot een nomadenstam. Deze vertellingen vormen de basis voor haar nieuwe album “Home” en dit gelijknamige theaterconcert, waarin ze het podium deelt met meerdere muzikanten.

wo 12 feb

• EvenementenXpress Joods Historisch Museum Bekijk details

18 februari 2020 | Stedelijk Museum & Museum Henriette Polak Zutphen

Vanaf september 2019 is in het Joods Historisch Museum in Amsterdam een tentoonstelling te zien over Amsterdam de diamantstad: “Diamonds of Amsterdam”.

di 18 feb

• EvenementenXpress Stedelijk Museum Henriette Polak Bekijk details

17 maart 2020 | Stedelijk Museum & Museum Henriette Polak

Het Stedelijk Museum Zutphen is een cultuurhistorisch museum dat de geschiedenis van Zutphen en de Graafschap (de huidige Achterhoek) verzamelt en op originele wijze in beeld brengt.

di 17 mrt

• EvenementenXpress Airborne Museum Bekijk details

21 april 2020 | Airborne Museum Arnhem

In 2019 en 2020 herdenken we het beëindigen van de Tweede Wereldoorlog, 75 jaar geleden. In de vaste tentoonstelling wordt verteld wat er van dag tot dag gebeurde tijdens de Slag om Arnhem in september 1944.

di 21 apr

• EvenementenXpress nostalgische stoomtramrit en boottocht Bekijk details

12 mei 2020 | Hoorn – Medemblik – Enkhuizen

De spoorlijn uit 1887 tussen Hoorn en Medemblik is uniek in zijn compleetheid. Veel oude stationsgebouwen en bruggen zijn bewaard gebleven. Met deze oude stoomtram gaat u van Hoorn naar Medemblik, aan boord krijgt u koffie.

di 12 mei