Overige locaties

Resultaat 1 - 10 (van 19)

• EvenementenXpress Maritiem Museum Bekijk details

22 oktober 2019 | Maritiem Museum Rotterdam

Het Maritiem Museum Rotterdam is een scheepvaart- en havenmuseum in het centrum van Rotterdam. Eerder was het museum bekend onder de naam Maritiem Museum Prins Hendrik.

di 22 okt

• Workshop Groen, wat kan je doen! Bekijk details

Van 19:30 tot 21:00 | Bibliotheek Wijk bij Duurstede

Workshop van Ernest Joosten en Marijke Molmans over wat je zelf kan bijdragen door milieuvriendelijkere keuzes te maken op o.a. het gebied van wonen, voeding, verpakkingen, kleding.

di 05 nov

• Verduurzamen van je woning Bekijk details

Van 19:30 tot 21:00 | Bibliotheek Wijk bij Duurstede in Huis van de Gemeente

Medewerkers van EWEC (EigenWijkse EnergieCentrale) vertellen over het concreet verduurzamen van je woning en bijbehorende kosten.

di 12 nov

• Griet op de Beeck – lezing Bekijk details

Van 14:00 tot 16:15 | Kapel in Maarn: Kapelweg 45, 3951 AB Maarn

Griet op de Beeck debuteerde in 2013 met Vele hemels boven de zevende.

zo 17 nov

• EvenementenXpress Museum de Lakenhal Bekijk details

19 november 2019 | Museum de Lakenhal Leiden

Museum De Lakenhal presenteert de tentoonstelling “Jonge Rembrandt 1624-1634”. Voor het eerst wordt een overzichtstentoonstelling exclusief gewijd aan het vroegste werk van Rembrandt Harmensz. van Rijn (1606-1669).

• Lezing: Duurzaam tuinieren Bekijk details

Van 19:30 tot 21:00 | Bibliotheek Wijk bij Duurstede

Hoveniers vertellen en geven tips om plant- en diervriendelijk te tuinieren in je tuin en moestuin. Ook wildpluk komt aan de orde.

• Film: Charlie's Country Bekijk details

Van 20:00 tot 22:00 | De Vlam: Beukenlaan 2, 3911 XK Rhenen

Filmvertoning in samenwerking met Filmkring De Vlam. Geregisseerd door Rolf de Heer met David Gulpilil, Peter Djigirr en Jennifer Budukpuduk Gaykamangu.

• Theater van Santen – Sinterklaas Instrumentenfeest 3+ Bekijk details

Van 15:00 tot 16:00 | Theater Maitland te Driebergen

Sinterklaas Instrumentenfeest is een productie van Theater Van Santen. Meezingen met bekende Sinterklaasliedjes is het uitgangspunt. Kinderen krijgen meerdere malen de kans om, op een eigen instrument, mee te spelen.

zo 24 nov

• Duurzaamheid in de Gemeente Wijk bij Duurstede Bekijk details

Nadere informatie volgt.

di 26 nov

• EvenementenXpress Rijksmuseum Twenthe Bekijk details

17 december 2019 | Rijksmuseum Twenthe Enschede

In nauwe samenwerking met Paleis Het Loo in Apeldoorn en de Gemäldegalerie Alte Meister in Kassel organiseert Rijksmuseum Twenthe een omvangrijke overzichtstentoonstelling over het werk van de 18de-eeuwse portretschilder Johann Friedrich August Tischbein (1750-1812).

di 17 dec