Kinderboekenweek: feestmiddag in de bieb

Gepubliceerd op: 19 september 2023 11:29

Kom je ook naar onze feestmiddag op 4 oktober? Het thema van de Kinderboekenweek (4 t/m 15 oktober) is dit jaar 'bij mij thuis’, in alle vormen, verschillen en gelijkenissen.

Daarom zijn alle kinderen van 4 jaar en ouder welkom ‘bij ons thuis’ in de bieb tijdens onze feestelijke speur- en doemiddag op woensdag 4 oktober.

Mijn bieb, mijn thuis
Bij mij thuis lezen we elke avond voor het slapengaan. Bij mij thuis vieren we het Suikerfeest. Bij mij thuis wonen twee mama’s. Bij mij thuis eten we elke vrijdag patat. Bij mij thuis zijn alle deuren breed genoeg voor de rolstoel van mijn broertje. Hoe is het bij jou thuis?

Kinderboeken laten kinderen kennismaken met verschillende vormen van 'thuis’ en zo leren ze de wereld om zich heen kennen. Op woensdagmiddag 4 oktober zijn kinderen uitgenodigd zich thuis te voelen in de vestigingen van de Bibliotheek Z-O-U-T tijdens een leuke speur- en doemiddag. Ook is er voor iedereen een stoere plaktattoo verkrijgbaar. De activiteiten starten om 15.00 uur. Let op: in Elst vindt deze feestmiddag plaats op donderdag 5 oktober.

Meld je aan