Landelijk webinar over online pesten en sociaal mediagebruik

Gepubliceerd op: 6 november 2023 10:00

Op maandag 13 november 2023 is het tijd voor het landelijk webinar Week van de Mediawijsheid 2023. Tijdens het webinar staat het thema #hierniet centraal.

Denise Bontje (Mediasmarties.nl) staat stil bij het belang kinderen goed te begeleiden bij sociaal gedrag online. Hoe doe je dat? Want…wat plaats je wel en niet? Moet je alles delen? Is online pesten minder erg? Hoe reageer je op een post van een ander? Wat bepreek je beter live in plaatsvan online? Kinderen moeten leren hoe ze zich sociaal gedragen online. Maar, net als bij mediagebruik breed staat het voorbeeld dat je zelf als (groot-)ouder geeft voorop.

Zit jouw kind in de bovenbouw van de basisschool? Heb je vragen over online mediagebruik, social media en dergelijke? Meld je dan zeker aan voor dit webinar. Naast praktische informatie ontvang je ook tips om het gesprek aan te gaan en het maken van afspraken over het gedrag online. Ook is er voldoende ruimte voor vragen. Laat je inspireren!

Dit gratis webinar wordt gegeven tijdens de jaarlijkse Week van de Mediawijsheid, een initiatief van Netwerk Mediawijsheid.

Wat:             Een webinar met praktische tips over het gedrag online van kinderen op de basisschool

Voor wie:      (groot-)ouders van kinderen tussen de 8 en 12 jaar

Wanneer:      Maandag 13 november 2023 van 20 uur tot 21 uur

Hoe:             Online webinar via Webinargeek

Meld je aan voor het landelijk webinar Week van de Mediawijsheid 2023 (#hierniet) via de volgende link: 

Aanmelden