Nationale Voorleeswedstrijd 2021/2022

Gepubliceerd op: 18 januari 2022 15:55

De Nationale Voorleeswedstrijd is een spannende leesbevorderingscampagne voor leerlingen in groep 7 en 8. Alle basisscholen kunnen meedoen! Dit jaar wordt de Nationale Voorleeswedstrijd voor de 29e keer georganiseerd.

Wie gaat onze regio straks vertegenwoordigen in de provinciale finale?

In februari starten de voorrondes. Wie gaat onze regio straks vertegenwoordigen in de provinciale finale?
Hieronder vind je de data van de verschillende rondes. We houden rekening met de geldende coronamaatregelen. Mochten theaters nog niet open kunnen dan wordt de voorronde digitaal georganiseerd. De deelnemende scholen worden hier persoonlijk over bericht.
Heb je vragen? Mail ons naar educatie@bibliotheekzout.nl

De regionale voorrondes en de regiofinale van de regio Zuid Oost Utrecht worden in samenwerking met de Bibliotheek Veenendaal georganiseerd.

Voorronde:  woensdag 9 februari - SCC De Binder te Leersum
Regiofinale: woensdag 30 maart - Bibliotheek Veenendaal
Provinciale finale: donderdag 14 april (onder voorbehoud)
Landelijke finale: woensdag 25 mei