Doorn

Resultaat 1 - 10 (van 27)

• do 09 feb Grip op Geld - Doorn Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Cultuurhuis Pléiade Doorn

Bij het inloopspreekuur van het Sociaal Dorpsteam Doorn spreekt u met een medewerker die de juiste ervaring heeft voor uw situatie. U kunt informatie of hulp vragen op het gebied van jeugdhulp, welzijn, ouderenzorg en financiën.

• do 09 feb Digicafé Doorn Bekijk details

Van 15:00 tot 16:00 | Elke week | Bibliotheek Doorn

Heeft u hulp nodig bij het gebruik van uw computer, tablet, e-reader of telefoon? Loop binnen bij het Digicafé, onze vrijwilligers helpen u graag verder.

• do 16 feb Grip op Geld - Doorn Bekijk details

• do 16 feb Digicafé Doorn Bekijk details