Klik & Tik Wijk bij Duurstede

7 februari 2024, van 13:00 tot 15:00 | Elke week | Bibliotheek Wijk bij Duurstede

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Beter leren omgaan met een computer of tablet? Leren appen? Dat kan met Klik&Tik.

Wat leer je bij deze cursus?
In onze samenleving worden digitale vaardigheden steeds belangrijker. Steeds meer zaken moet je via de computer en internet regelen. Denk maar aan bankzaken, de belastingaangifte, werk zoeken of spullen kopen. Als je geen of heel weinig kennis van de computer hebt en internet iets onbekends voor je is, dan is deze cursus Klik & Tik voor jou. Je kunt kiezen uit verschillende cursussen van oefenen.nl die je los of achter elkaar kunt volgen. Je hebt de keuze om de cursus zelfstandig of met begeleiding in de Bibliotheek te volgen.

Je gaat zelf aan de slag en er zijn mensen om je te helpen. Met een eigen inlogcode kun je thuis verder oefenen. Voor elk cursus die je succesvol hebt afgerond, krijgt je een certificaat.

Welke computer?
Oefenen.nl kun je doen op een vaste computer, laptop of op een tablet. We gaan er van uit dat je een eigen laptop of tablet mee neemt (bruikleen-pc is beperkt mogelijk)

Graag vooraf aanmelden.

Dit kan via onderstaande knop, of per e-mail: lcbinding1@outlook.com, onder vermelding van je naam, adres en telefoonnummer. Je kunt ook bellen naar 0653891537, of je aanmelden via het Digitale CafĂ© (Woensdagmiddag 13:00-15:00, Bibliotheek Wijk bij Duurstede).

Aanmelden