Openingstijden

 • Bibliotheek Amerongen Bekijk details

  Bibliotheek Amerongen is een vestiging van de Bibliotheek Z-O-U-T (Zuid Oost Utrecht). De bibliotheken van Z-O-U-T zijn gastvrije ontmoetingsplekken waar je voortdurend verrast, geïnformeerd en geïnspireerd wordt. LET OP: kijk in verband met corona bij de AFWIJKENDE openingstijden.

  Bekijk details van Bibliotheek Amerongen

 • Bibliotheek Cothen Bekijk details

  Tijdens de zelfservice-uren kun je zelfstandig gebruikmaken van de Bibliotheek voor het lenen en terugbrengen van materialen, om kranten of tijdschriften te lezen en het internet te raadplegen. Heb je vragen of wil je lid worden, dan kun je terecht op de service-uren. Verder kun je 24 uur per dag, 7 dagen per week via de website materialen verlengen en reserveren en online inschrijven. LET OP: kijk in verband met corona bij de AFWIJKENDE openingstijden.

  Bekijk details van Bibliotheek Cothen

 • Bibliotheek Doorn Bekijk details

  Tijdens de zelfservice-uren kun je zelfstandig gebruikmaken van de Bibliotheek, bijvoorbeeld voor lenen en terugbrengen van materialen, kranten of tijdschriften lezen en het internet raadplegen. Heb je vragen of wil je lid worden, dan kun je terecht tijdens de service-uren. Verder kun je 24 uur per dag, 7 dagen per week via de website je materialen verlengen en reserveren en online inschrijven. LET OP: kijk in verband met corona bij de AFWIJKENDE openingstijden.

  Bekijk details van Bibliotheek Doorn

 • Bibliotheek Driebergen Bekijk details

  Tijdens de zelfservice-uren kun je zelfstandig gebruikmaken van de Bibliotheek voor het lenen en terugbrengen van materialen, het lezen van kranten of tijdschriften en het internet raadplegen. Heb je vragen of wil je lid worden, dan kun je terecht tijdens de service-uren. LET OP: kijk in verband met corona bij de AFWIJKENDE openingstijden.

  Bekijk details van Bibliotheek Driebergen

 • Bibliotheek Elst Bekijk details

  Bibliotheek Elst is een vestiging van de Bibliotheek Z-O-U-T (Zuid Oost Utrecht). De bibliotheken van Z-O-U-T zijn gastvrije ontmoetingsplekken waar je voortdurend verrast, geïnformeerd en geïnspireerd wordt.

  Bekijk details van Bibliotheek Elst

 • Bibliotheek Langbroek Bekijk details

  Bibliotheek Langbroek is een vestiging van de Bibliotheek Z-O-U-T (Zuid Oost Utrecht). De bibliotheken van Z-O-U-T zijn gastvrije ontmoetingsplekken waar je voortdurend verrast, geïnformeerd en geïnspireerd wordt. Woensdag van 18-20 uur is een medewerker van de Bibliotheek aanwezig. LET OP: kijk in verband met corona bij de AFWIJKENDE openingstijden.

  Bekijk details van Bibliotheek Langbroek

 • Bibliotheek Leersum Bekijk details

  Tijdens de zelfservice-uren kun je zelfstandig gebruikmaken van de Bibliotheek voor het lenen en terugbrengen van materialen, het lezen van kranten of tijdschriften en het internet raadplegen. Heb je vragen of wil je lid worden, dan kun je terecht tijdens de service-uren. Verder kun je 24 uur per dag, 7 dagen per week via de website je materialen verlengen en reserveren en online inschrijven.

  Bekijk details van Bibliotheek Leersum

 • Bibliotheek Maarn Bekijk details

  Tijdens de zelfservice-uren kun je zelfstandig gebruikmaken van de Bibliotheek. Je kunt materialen lenen en terugbrengen, kranten of tijdschriften lezen en het internet raadplegen. Heb je vragen of wil je lid worden, dan kun je terecht tijdens de service-uren. Verder kun je 24 uur per dag, 7 dagen per week via de website je materialen verlengen en reserveren en online inschrijven.

  Bekijk details van Bibliotheek Maarn

 • Bibliotheek Renswoude Bekijk details

  Bibliotheek Renswoude is een vestiging van de Bibliotheek Z-O-U-T (Zuid Oost Utrecht). De bibliotheken van Z-O-U-T zijn gastvrije ontmoetingsplekken waar je voortdurend verrast, geïnformeerd en geïnspireerd wordt.

  Bekijk details van Bibliotheek Renswoude

 • Bibliotheek Rhenen Bekijk details

  Tijdens de zelfservice-uren kun je zelfstandig gebruikmaken van de Bibliotheek, bijvoorbeeld voor lenen en terugbrengen van materialen, kranten of tijdschriften lezen en het internet raadplegen. Heb je vragen of wil je lid worden, dan kun je terecht tijdens de service-uren. LET OP: kijk in verband met corona bij de AFWIJKENDE openingstijden.

  Bekijk details van Bibliotheek Rhenen

 • Bibliotheek Wijk bij Duurstede Bekijk details

  De Bibliotheek Wijk bij Duurstede is een vestiging van de Bibliotheek Z-O-U-T (Zuid Oost Utrecht). De bibliotheken van Z-O-U-T zijn gastvrije ontmoetingsplekken waar je voortdurend verrast, geïnformeerd en geïnspireerd wordt.

  Bekijk details van Bibliotheek Wijk bij Duurstede

 • Minicultuurhuis Merseberch - Afhaalpunt Bekijk details

  Bij dit afhaalpunt kun je je gereserveerde materialen ophalen en geleende materialen inleveren. LET OP: kijk in verband met corona bij de AFWIJKENDE openingstijden.

  Bekijk details van Minicultuurhuis Merseberch - Afhaalpunt