Cultuur

De Bibliotheek Z-O-U-T wil mensen kennis laten maken met kunst en cultuur. Dat doen we onder de naam Podium Z-O-U-T. We programmeren theatervoorstellingen op verschillende locaties in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en er zijn twee cultuurcoaches die de verbindende schakel zijn tussen makers, lokale culturele instellingen en publiek.

Agenda Podium Z-O-U-T

 • Ik heb een heel vies woord geleerd, dat woord dat rijmt op stoep (6+) Bekijk details

  30 augustus 2024, van 18:30 tot 19:15 | De Twee Marken Maarn

  Jasper zingt kleinkunstliedjes over iedereen moeten zoenen op je verjaardag en moeders die hun chocolade voor je verstoppen.

 • Ik kijk liever (try-out) Bekijk details

  20 september 2024, van 20:15 tot 21:45 | De Cultuurhoek Driebergen

  Op haar eigenzinnige manier, met gelaagde grappen en poëtische liedjes, onderzoekt Selma de drang van kijken en bekeken worden.

 • Dezelfde zon Bekijk details

  27 september 2024, van 20:15 tot 22:00 | Cultuurhuis Pléiade Doorn

  De liedjes van haar album Dezelfde zon zouden fragmenten uit Stephanies dagboek kunnen zijn. In eerlijke en herkenbare Roots/Americana liedjes zingt ze over de liefde en het moeten loslaten daarvan.

 • Anansi de spin - Sterker dan Olifant (4+) Bekijk details

  12 oktober 2024, van 15:30 tot 16:45 | Cultuurhuis Allemanswaard Amerongen

  In deze wonderlijke muzikale voorstelling staat de eeuwenoude verteltraditie van de verhalen van Anansi de spin centraal.

 • Het Kabouterboek (2+) Bekijk details

  20 oktober 2024, van 15:30 tot 17:00 | De Cultuurhoek Driebergen

  In de voorstelling Het Kabouterboek kom je alles te weten over kabouters. Hoe klinkt het als ze zingen (vals!), hoe ruiken ze, hoe voelt een huisbeest aan?

Naar het overzicht

Podium Z-O-U-T Heuvelrug

Podium Z-O-U-T programmeert verrassende theater- en muziekvoorstellingen op verschillende locaties op de Utrechtse Heuvelrug. Bekijk het programma en bestel gelijk je tickets!

Cultuurcoach Utrechtse Heuvelrug

Maja van Eijndthoven is de cultuurcoach voor de Gemeente Utrechtse Heuvelrug. De cultuurcoach legt verbinding tussen de bewoners van de gemeente en cultuur, signaleert actuele thema’s en ontwikkelt op basis van vraag en aanbod culturele en educatieve projecten. Zo koppelt zij lokale makers aan lokale culturele instellingen. Inwoners krijgen de kans laagdrempelig deel te nemen aan kunst en cultuur, met in het bijzonder aandacht voor de jonge inwoners.

Heb je een goed idee of wil je meer weten over cultuur in de gemeente Utrechtse Heuvelrug? Neem dan contact op via onderstaand mailadres of telefoonnummer.

E-mail: cultuurcoachuh@bibliotheekzout.nl

Telefoon: 06 1859 4919

Cultuurcoach Wijk bij Duurstede

Voor de gemeente Wijk bij Duurstede is Colinda Bongers de cultuurcoach. Zij streeft ernaar om kunst en cultuur toegankelijk te maken voor alle leden van de gemeenschap, met een focus op het bevorderen van inclusie, creativiteit en sociale cohesie. De cultuurcoach in Wijk bij Duurstede werkt

samen met lokale scholen, culturele organisaties en gemeenschapsleiders om de impact van activiteiten te vergroten en de toegang tot kunst en cultuur te verbeteren.

Heb je een goed idee of wil je meer weten over cultuur in de gemeente Utrechtse Heuvelrug? Neem dan contact op via onderstaand mailadres of telefoonnummer.

E-mail: cultuurcoachwbd@bibliotheekzout.nl

Telefoon: 06 1289 4613