Cultuurhuizen Heuvelrug wordt Podium Z-O-U-T

Gepubliceerd op: 16 augustus 2023 16:00

Cultuurhuizen Heuvelrug gaat vanaf heden verder als Podium Z-O-U-T Heuvelrug. Om meer duidelijkheid te scheppen voor bezoekers en de deelnemende cultuurhuizen is gekozen voor de naam Podium Z-O-U-T Heuvelrug.

Podium Z-O-U-T Heuvelrug programmeert namens de Bibliotheek Z-O-U-T en de gemeente Utrechtse Heuvelrug verrassende theater- en muziekvoorstellingen op verschillende locaties op de Utrechtse Heuvelrug. Verwacht dit seizoen spraakmakend theater, intieme concerten en vrolijk kindervermaak. 

Theater voor jong en oud

Het gloednieuwe programma van Podium Z-O-U-T Heuvelrug is inmiddels bekend. Dit theaterseizoen staan er prachtige voorstellingen op het gebied van cabaret, muziek, jeugdtheater en literatuur op het programma. Het programma is voor alle leeftijden. Zo zijn er kindervoorstellingen gebaseerd op Toon Tellegens boek Is er dan niemand boos? en het hilarische prentenboek Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft. Volwassenen kunnen swingen op de muziek van Doe Maar, zich mee laten voeren door het muzikale duo Tangarine of een avond vol plezier beleven met Joost Oomen of Fuad Hassen.  

Kaartverkoop

Het volledige programma is te vinden op www.podiumzout.nl. Tickets zijn nu te koop. Bibliotheekpashouders kopen voor de meeste voorstellingen een kaartje met € 2,- korting.