Taalhuis

Resultaat 31 - 40 (van 168)

Van 09:30 tot 11:00 | Elke week | Bibliotheek Rhenen

Beter leren omgaan met een computer of tablet? Leren appen? Dat kan met Klik&Tik.

do 11 aug

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Bibliotheek Amerongen

Bij het inloopspreekuur van het Sociaal Dorpsteam Amerongen spreekt u met een medewerker die de juiste ervaring heeft voor uw situatie. U kunt informatie of hulp vragen op het gebied van jeugdhulp, welzijn, ouderenzorg en financiën.

di 16 aug

• Digicafé Wijk bij Duurstede Bekijk details

Van 13:00 tot 15:00 | Elke week | Bibliotheek Wijk bij Duurstede

Heeft u hulp nodig bij het gebruik van uw computer, tablet, e-reader of telefoon? Loop binnen bij het Digitale café, de vrijwilligers van Stichting Binding helpen u graag verder.

wo 17 aug

do 18 aug

• Digicafé Doorn Bekijk details

Van 13:00 tot 14:30 | Bibliotheek Doorn

Voor al je vragen over, e-books, computers, smartphones, tablets, etc.

za 20 aug

• Koffieochtend en Digicafé Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Maarn

Heb je vragen over je tablet, iPad, telefoon of laptop/computer? Kom langs in het Digicafé. Of ontmoet elkaar onder het genot van een lekker kopje koffie of thee tijdens de Zoute Inval.

ma 22 aug

di 23 aug