Taalhuis

Resultaat 1 - 10 (van 336)

• Taalcoaching: spreekuur Maarn Bekijk details

Van 10:30 tot 12:00 | Bibliotheek Z-O-U-T, Trompplein 5, 3951 CR Maarn

Beter Nederlands leren? Kom dan naar het Taalhuis! Er zijn makkelijke boeken en je kunt oefenen, ook op de computer.

wo 01 apr

• Taalcoaching Heuvelrug: spreekuur Doorn Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Cultuurhuis Doorn

do 02 apr

• Inloopspreekuur Taalhuis-docent Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Bibliotheek Elst

Beter Nederlands leren?

do 02 apr

• Taalcafé Renswoude Bekijk details

Van 09:30 tot 11:00 | Elke week | Bibliotheek Renswoude

Iedere vrijdagmorgen is er in de Bibliotheek Z-O-U-T in Renswoude een Taalcafé voor vluchtelingen. We beginnen om 9.30 uur en eindigen om 11.00 uur.

• Taalcoaching Heuvelrug: spreekuur Driebergen Bekijk details

Van 10:00 tot 14:00 | Elke week | De Delerij, Oranjelaan 73, Driebergen

• Taalhuis: taalles Amerongen Bekijk details

Van 13:30 tot 15:00 | Elke week | Zendings-Diaconessenhuis Bethanië, Jan van Zutphenweg 4, Amerongen

• Taalhuis: taalles Doorn Bekijk details

Van 09:45 tot 12:00 | Elke week | Stichting Elim, Dorpstraat 15, Doorn

Beter Nederlands leren? Kom dan naar de taalles. Er zijn makkelijke boeken en je kunt oefenen, ook op de computer.

• Taalhuis: taalles Amerongen Bekijk details

Van 10:30 tot 12:00 | Elke week | Zendings-Diaconessenhuis Bethanië, Jan van Zutphenweg 4, Amerongen

• Taalhuis: lezen in de Bibliotheek Bekijk details

Van 15:00 tot 16:00 | Elke week | Zendings-Diaconessenhuis Bethanië, Jan van Zutphenweg 4, Amerongen