Rhenen

Resultaat 41 - 50 (van 69)

• do 24 okt Formulierenbrigade Rhenen Bekijk details

Van 09:00 tot 12:00 | Elke week | De Westpoort

Krijg je brieven met woorden die je niet begrijpt? Heb je moeite met het invullen van formulieren? Of weet je niet zeker welke vergoedingen je allemaal kunt aanvragen? Hier kun je terecht! Ook met de digitale post. Alleen op afspraak.

• do 24 okt Klik en Tik - Rhenen Bekijk details

Van 09:30 tot 11:00 | Elke week | De Westpoort, Rhenen

Heb je vragen over je computer, telefoon, tablet of e-reader? De bibliotheek organiseert een wekelijkse inloop voor digitale vragen. Vergeet niet je apparaat mee te nemen.

• wo 30 okt Formulierenbrigade Rhenen Bekijk details

• do 31 okt Formulierenbrigade Rhenen Bekijk details