Rhenen

Resultaat 11 - 20 (van 90)

• do 04 jul Klik en Tik - Rhenen Bekijk details

Van 09:30 tot 11:00 | Elke week | De Westpoort, Rhenen

Heb je vragen over je computer, telefoon, tablet of e-reader? De bibliotheek organiseert een wekelijkse inloop voor digitale vragen. Vergeet niet je apparaat mee te nemen.

• do 04 jul Avond Taalcafé Rhenen Bekijk details

Van 19:30 tot 21:00 | Elke week | De Buurtgarage, Rhenen

Wil je graag oefenen met praten in het Nederlands? Dan is het Taalcafé in Rhenen op de donderdagavond echt iets voor jou!

• ma 08 jul Huiswerkbegeleiding Rhenen Bekijk details

Van 15:30 tot 17:00 | Elke week | De Buurtgarage, Valleiweg 16, 3911 DD Rhenen

Kan jouw kind wat hulp bij zijn of haar huiswerk gebruiken? Maak een afspraak voor huiswerkbegeleiding

• wo 10 jul Formulierenbrigade Rhenen Bekijk details

Van 19:00 tot 20:30 | Elke week | de Buurtgarage (Rhenen-Hoog)

Krijg je brieven met woorden die je niet begrijpt? Heb je moeite met het invullen van formulieren? Of weet je niet zeker welke vergoedingen je allemaal kunt aanvragen? Hier kun je terecht! Ook met de digitale post. Alleen op afspraak.

• do 11 jul Formulierenbrigade Rhenen Bekijk details

Van 09:00 tot 12:00 | Elke week | De Westpoort

• do 11 jul Taalcafé Rhenen Bekijk details

Van 09:30 tot 11:00 | Elke week | Buurtgarage, Valleiweg 16, Rhenen

Wil je graag oefenen met praten in het Nederlands? Dan is het Taalcafé echt iets voor jou!

• do 11 jul Klik en Tik - Rhenen Bekijk details

Van 09:30 tot 11:00 | Elke week | De Westpoort, Rhenen

• do 11 jul Avond Taalcafé Rhenen Bekijk details

Van 19:30 tot 21:00 | Elke week | De Buurtgarage, Rhenen