Rhenen

Resultaat 31 - 40 (van 90)

• wo 14 aug Formulierenbrigade Rhenen Bekijk details

Van 19:00 tot 20:30 | Elke week | de Buurtgarage (Rhenen-Hoog)

Krijg je brieven met woorden die je niet begrijpt? Heb je moeite met het invullen van formulieren? Of weet je niet zeker welke vergoedingen je allemaal kunt aanvragen? Hier kun je terecht! Ook met de digitale post. Alleen op afspraak.

• do 15 aug Formulierenbrigade Rhenen Bekijk details

• do 15 aug Klik en Tik - Rhenen Bekijk details

Van 09:30 tot 11:00 | Elke week | De Westpoort, Rhenen

Heb je vragen over je computer, telefoon, tablet of e-reader? De bibliotheek organiseert een wekelijkse inloop voor digitale vragen. Vergeet niet je apparaat mee te nemen.

• wo 21 aug Formulierenbrigade Rhenen Bekijk details

• do 22 aug Formulierenbrigade Rhenen Bekijk details