Vacatures en stages

Lid van de Raad van Toezicht (m/v)

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega voor de Raad van Toezicht. De taak van de Raad van Toezicht is naast het toezicht houden op het functioneren van de organisatie, de directeur/bestuurder gevraagd en ongevraagd te adviseren en constructief te ondersteunen.

Meer over de Raad van Toezicht

Vrijwilligers voor de VoorleesExpress Utrechtse Heuvelrug

Ieder jaar verlaat 1 op de 5 kinderen in Nederland de basisschool met een taalachterstand. De VoorleesExpress zet zich in om dit aantal terug te dringen. Dit doen we door kinderen met een taalachterstand 20 weken lang, een keer per week thuis voor te lezen. Dit stimuleert de taalontwikkeling van jonge kinderen.

Meer over VoorleesExpress

Gastvrouw/Gastheer voor de Bibliotheek Z-O-U-T, locatie Renswoude

De bibliotheek van Renswoude heeft plaats voor een nieuwe vrijwillige gastvrouw/heer voor het ontvangen van bezoekers, het beantwoorden van vragen, het opruimen van de collectie en andere klusjes op dinsdagmiddag.

Meer over Gastheer/Gastvrouw

Vrijwilligers voor het Praathuis Rhenen

In Nederland heeft 1 op de 9 mensen moeite met lezen, schrijven of spreken. De Bibliotheek heeft daarom samen met lokale partners een Taalhuis opgericht. Via het Taalhuis worden mensen geholpen die hun Nederlandse taal willen verbeteren. Als Taalvrijwilliger kun je het verschil maken in iemands leven. Iets voor jou?

Meer over vrijwilligers praathuis

Vrijwilligers voor Taalcafé Doorn

In het Taalcafé kunnen anderstaligen in een ongedwongen en gezellige sfeer oefenen met het spreken en luisteren van de Nederlandse taal. Ze gaan samen met een vrijwilliger in gesprek over allerlei onderwerpen, bekijken foto’s en doen diverse taalspelletjes met elkaar. Op een gezellige plek zonder de druk van een lesprogramma. Ben jij die enthousiaste vrijwilliger die deze gesprekken wil begeleiden?

Meer over deze vacature

Vrijwillige Taalcoach voor avondles in Rhenen

Wil jij je graag inzetten voor mensen met een taalachterstand? En heb je affiniteit met (NT2-)onderwijs? Word taalcoach voor onze avondles.

Meer over deze vacature