Amerongen

Resultaat 1 - 10 (van 48)

• di 16 apr Grip op Geld - Amerongen Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Bibliotheek Amerongen

Bij het inloopspreekuur van het Sociaal Dorpsteam Amerongen op de dinsdagochtend kun je informatie of hulp vragen op het gebied van jeugdhulp, welzijn, ouderenzorg en financiën.

• wo 17 apr Taalhuis Amerongen Bekijk details

Van 13:00 tot 14:00 | Elke week | Allemanswaard 2, Amerongen

Beter Nederlands leren? Kom dan naar het Taalhuis! Er zijn makkelijke boeken en je kunt oefenen, ook op de computer. Je hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek. Er worden actuele thema’s besproken of er is voorlichting over interessante onderwerpen. Humor en gezelligheid horen erbij.

• vr 19 apr Taalhuis Amerongen Bekijk details

Van 13:00 tot 14:00 | Elke week | Allemanswaard 2, Amerongen

Beter Nederlands leren? Kom dan naar het Taalhuis! Er zijn makkelijke boeken en u kunt oefenen, ook op de computer. U hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek. Er worden actuele thema’s besproken of er is voorlichting over interessante onderwerpen. Humor en gezelligheid horen erbij.

• di 23 apr Meelees-club - Amerongen Bekijk details

Van 13:00 tot 14:30 | Elke week | Bibliotheek Amerongen

We lezen uit een boek geschreven in eenvoudig Nederlands. Bij het Taalhuis Z-O-U-T maken we lezen makkelijk én leuk.

• di 23 apr Grip op Geld - Amerongen Bekijk details

• wo 24 apr Taalhuis Amerongen Bekijk details