Resultaat 41 - 50 (van 130)

• Alle vestigingen van de Bibliotheek Z-O-U-T gesloten Bekijk details

15 maart 2020

Naar aanleiding van de maatregelen die de overheid op zondag 15 maart aankondigde, heeft de Bibliotheek Z-O-U-T besloten om alle vestigingen per direct te sluiten tot en met ten minste dinsdag 19 mei. Dit betekent dat je geen boeken meer kunt lenen, maar ook niet in kunt leveren. Uiteraard houden wij rekening met een verlengde inlevertermijn.

Bekijk details van Alle vestigingen van de Bibliotheek Z-O-U-T gesloten

• Online Bibliotheek alternatief voor fysiek lenen Bekijk details

13 maart 2020

Verschillende bibliotheken in het land sluiten tijdelijk de deuren vanwege het coronavirus. Daarnaast wordt mensen gevraagd zoveel mogelijk thuis te blijven. Voor leden die willen blijven lenen en lezen zonder het huis te verlaten zijn e-books en luisterboeken een alternatief.

Bekijk details van Online Bibliotheek alternatief voor fysiek lenen

• Activiteiten geannuleerd Bekijk details

12 maart 2020

Alle activiteiten in de vestigingen van De Bibliotheek Z-O-U-T zijn afgelast

Bekijk details van Activiteiten geannuleerd

• Shortlist Z-O-U-T-schrijver 2020 bekend Bekijk details

24 februari 2020

Woensdag 5 februari werd de shortlist van de verkiezing Z-O-U-T-schrijver 2020 bekendgemaakt. De shortlist is een verrassende keuze, waarin je de diversiteit terugziet van alle boeken die zijn aangemeld. Op woensdag 18 maart maakt de jury de winnaar bekend tijdens het Boek&Bal in het Cultuurhuis in Doorn.

Bekijk details van Shortlist Z-O-U-T-schrijver 2020 bekend

• Spruijt en Opperman – Heimweeën Bekijk details

18 februari 2020

Spruijt en Opperman, een jong en muzikaal cabaretduo die nog maar 2 jaar samen bezig zijn, staan met hun 2e show in de theaters! Heimweeën is geschikt voor jong en oud en komt op 13 maart naar Amerongen toe! Laat je verbazen, choqueren, amuseren en raken!

Bekijk details van Spruijt en Opperman – Heimweeën

• -GEANNULEERD- Lezing: Ronald Giphart Bekijk details

14 januari 2020

vanwege het coronavirus zijn tot 1 april alle grote activiteiten georganiseerd in de vestigingen van de Bibliotheek geannuleerd.

Bekijk details van -GEANNULEERD- Lezing: Ronald Giphart

• Lezen begint bij zoeken van boeken Bekijk details

6 januari 2020

Ga op zoek naar een boek met de Bibliotheek Z-O-U-T! In twee bijeenkomsten voor (groot)ouders en verzorgers van kinderen van 2 tot 8 jaar gaan we op zoek naar boeken die bij jouw (klein)kind passen en krijg je tips om het voorlezen nog leuker te maken.

Bekijk details van Lezen begint bij zoeken van boeken

• KinderMuziekWeek 2020 Bekijk details

4 december 2019

Tijdens de KinderMuziekweek is heel Nederland in de ban van muziek voor kinderen van 0 tot 12. Met concerten en voorstellingen kan ieder kind van live muziek genieten. Natuurlijk doen wij als de Bibliotheek Z-O-U-T mee aan dit leuke initiatief met tal van activiteiten

Bekijk details van KinderMuziekWeek 2020

• Verhuizing Bibliotheek Driebergen Bekijk details

29 november 2019

De Bibliotheek Z-O-U-T vestiging Driebergen verhuist! We gaan terug naar ons 'oude stekkie' boven de Albert Heijn, aan de Hoofdstraat 164. Ook het sociale dorpsteam van Driebergen verhuist naar deze locatie. Maandag 20 januari gaan we open op onze nieuwe locatie.

Bekijk details van Verhuizing Bibliotheek Driebergen

• Inschrijving verkiezing Z-O-U-T-SCHRIJVER 2020 van start Bekijk details

18 november 2019

Heb jij in 2019 een boek geschreven en woon je in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, Rhenen, Renswoude of Wijk bij Duurstede? Dan kun je je vanaf deze week aanmelden om mee te dingen naar de eretitel Z-O-U-T-schrijver van het jaar. De verkiezing wordt voor de achtste keer georganiseerd door de Bibliotheek Z-O-U-T. Aanmelden kan tot 1 februari via www.zoutschrijver.nl.

Bekijk details van Inschrijving verkiezing Z-O-U-T-SCHRIJVER 2020 van start