Resultaat 41 - 50 (van 98)

• Eigen effectmeting vervangt Biebpanel

29 maart 2019

De mening van de gebruikers en bezoekers telt echt voor de Bibliotheek Z-O-U-T. Sinds 2011 meet de Bibliotheek Z-O-U-T met het online klantenpanel 'Biebpanel' regelmatig wat gebruikers vinden. Dit werd uitgevoerd door een landelijk onderzoeksbureau. Nu willen wij dit zelf gaan doen.

Bekijk details van Eigen effectmeting vervangt Biebpanel

• Aanpassingen openingstijden Driebergen en Maarn

19 maart 2019

Aanpassingen van de openingstijden in Driebergen en Maarn

Bekijk details van Aanpassingen openingstijden Driebergen en Maarn

• Julia van Donselaar wint de Regionale Voorleeswedstrijd

18 maart 2019

Julia van Donselaar van de Montessorischool uit Rhenen heeft de Regionale Voorleeswedstrijd van regio Zuid Oost Utrecht gewonnen. In deze regionale finale namen de winnaars van de voorrondes uit Wijk bij Duurstede, Leersum en Veenendaal het tegen elkaar op. De winnaar vertegenwoordigt binnenkort regio Zuid Oost Utrecht in de provinciale finale. En wellicht wordt zij wel De Nationale Voorleeskampioen van 2019!

Bekijk details van Julia van Donselaar wint de Regionale Voorleeswedstrijd

• DE MOEDER DE VROUW

12 maart 2019

Het thema van de 84ste Boekenweek, die van zaterdag 23 t/m zondag 31 maart 2019 plaatsvindt, is 'De moeder de vrouw'.

Bekijk details van DE MOEDER DE VROUW

• Ideeën gezocht!

11 maart 2019

Hulp gezocht! Om ook in de toekomst goed te kunnen blijven aansluiten op de wensen van onze leden en gebruikers, zijn we benieuwd naar jouw mening. Vind jij het leuk om daarover met ons van gedachten te wisselen? Geef je dan op voor de bijeenkomst op donderdag 4 april a.s. in de Bibliotheek in Maarn.

Bekijk details van Ideeën gezocht!

• Kinderjury

22 februari 2019

Bekijk details van Kinderjury

• Bekijk details van Shortlist ZOUT-Schrijver van het jaar bekend!

• Belangrijke wijziging reserveren

15 februari 2019

Vanaf 1 maart kun je niet alles meer reserveren.

Bekijk details van Belangrijke wijziging reserveren

• Uitslag 2e voorronde Nationale Voorleeswedstrijd

8 februari 2019

Woensdag 2 februari vond de tweede regionale voorronde van De Nationale Voorleeswedstrijd plaats in SCC de Binder in Leersum.

Bekijk details van Uitslag 2e voorronde Nationale Voorleeswedstrijd

• uitslag 1e Voorronde Nationale Voorleeswedstrijd

29 januari 2019

Woensdag 23 januari jl was de eerste regionale voorronde van De Nationale Voorleeswedstrijd in Wijk bij Duurstede.

Bekijk details van uitslag 1e Voorronde Nationale Voorleeswedstrijd