Resultaat 41 - 50 (van 84)

• Afwijkende openingstijden december

5 december 2018

December is een maand van feestdagen: Sinterklaas, Kerst en Oud en Nieuw. Tijdens een aantal van deze feestdagen zijn wij op andere tijden gesloten. Zie hieronder het overzicht:

Bekijk details van Afwijkende openingstijden december

• De Nationale Voorleesdagen 2019

4 december 2018

Van 23 januari tot 2 februari gonst het in de Bibliotheek van gezellige voorleesactiviteiten. De Bibliotheek heeft veel te bieden voor de kleintjes. Een grote collectie prentenboeken, maar ook boeken over hobby’s, met liedjes en spelletjes, over knutselen, over leuke uitstapjes, over opvoeden, en natuurlijk andere activiteiten, apps en DVD’s.

Bekijk details van De Nationale Voorleesdagen 2019

• Gluren op de Heuvelrug

12 november 2018

Zondag 25 november 2018 is het zover, de derde editie van Gluren op de Heuvelrug!

Bekijk details van Gluren op de Heuvelrug

• Samen Soepen

25 oktober 2018

De bibliotheek van Renswoude nodigt iedereen uit om op 2 november samen te komen ‘soepen’.

Bekijk details van Samen Soepen

• Nederland Leest

15 oktober 2018

Nederland Leest in het teken van voeding

Bekijk details van Nederland Leest

• PechaKucha Night

3 oktober 2018

PechaKucha is een wereldwijd fenomeen dat gebaseerd is op een simpele gedachte; een goed idee heeft niet veel tijd nodig om verteld te worden!

Bekijk details van PechaKucha Night

• Maand van de geschiedenis

11 september 2018

Op 1 oktober start de Maand van de Geschiedenis 2018. Geschiedenis is altijd aanwezig, maar moet wel verteld, aangevuld, genuanceerd én gedeeld worden. Dat doen we in de maand oktober onder het motto: Ontdek gisteren, begrijp vandaag.

Bekijk details van Maand van de geschiedenis

• Voedselinzameling Voedselbank Veenendaal

6 september 2018

Vorig jaar in de maand september heeft de dorpsgemeenschap van Renswoude zich actief ingezet voor de voedsel-estafette van de Voedselbank Veenendaal e.o. Er werd een fantastisch resultaat bereikt: 236 kratten met voedselproducten en ruim € 3.000 aan contanten. Opnieuw een bewijs dat een klein dorp groot kan zijn!

Bekijk details van Voedselinzameling Voedselbank Veenendaal

• Week van de alfabetisering

4 september 2018

De eerste week van september is de Week van de Alfabetisering. Tijdens deze week wordt landelijk aandacht gevraagd voor laaggeletterdheid in Nederland. Want je ziet ze niet, maar ze zijn er wel: 1 op de 9 volwassen Nederlanders die lezen en schrijven lastig vinden. Daarvan heeft 65 procent Nederlands als moedertaal.

Bekijk details van Week van de alfabetisering

• Een week duurzaam

4 september 2018

“Een week duurzaam” in de gemeente Utrechtse Heuvelrug