Resultaat 1 - 10 (van 146)

• Meet gratis je bloeddruk tijdens de Mei Meet Maand Bekijk details

3 mei 2022

Tijdens de Mei Meet Maand van de Hartstichting kunnen mensen op donderdag*, vrijdag en zaterdag onder begeleiding van een medewerker van de Hartstichting zelf hun bloeddruk komen meten bij de Bibliotheek Z-O-U-T in Driebergen, Doorn en Rhenen.

Bekijk details van Meet gratis je bloeddruk tijdens de Mei Meet Maand

• Wijziging abonnementstarieven en reserveringen per 1 juli 2022 Bekijk details

29 april 2022

De Bibliotheek Z-O-UT past per 1 juli 2022 de tarieven van een aantal abonnementen aan. Daarnaast zullen kosteloze reserveringen niet meer bij alle abonnementen inbegrepen zijn. Dit i.v.m. de indexering volgens de Consumenten Prijs Index (CPI) en de stijgende kosten voor reserveringen. Het lenen van boeken, films en muziek binnen het Z-O-U-T netwerk blijft tot 18 jaar gratis. Voor de overige abonnementen geldt een kleine verhoging.

Bekijk details van Wijziging abonnementstarieven en reserveringen per 1 juli 2022

• Zaterdag 11 juni BoekStartdag Bekijk details

26 april 2022

Jij bent de beste verhalenverteller! Ontdek het in de Bibliotheek

Bekijk details van Zaterdag 11 juni BoekStartdag

• Boekverkoop voor mensen uit Oekraïne Bekijk details

21 maart 2022

Omdat ook de Bibliotheek Z-O-U-T graag een bijdrage wil leveren aan directe noodhulp voor de mensen uit Oekraïne, zal van 21 maart tot en met 1 mei een speciale boekverkoop van afgeschreven boeken, tijdschriften etc plaatsvinden. De opbrengst is in zijn geheel voor giro 555

Bekijk details van Boekverkoop voor mensen uit Oekraïne

• Gluren op de Heuvelrug 2022 Bekijk details

17 maart 2022

In het weekend van 25 en/of 26 juni 2022 is het tijd voor een nieuwe editie van Gluren op de Heuvelrug. Afgelopen jaren deden er zo’n 50 kunstenaars en artiesten mee. Ook dit jaar hoop ik een divers programma samen te mogen stellen, samen met jou!

Bekijk details van Gluren op de Heuvelrug 2022

• Julia, Sama en Stine de beste voorlezers Bekijk details

8 maart 2022

Na een spannende middag kon de jury de drie beste voorlezers bekend maken: Julia (Daltonschool Nicolaas), Sama (CBS Coolsma Driebergen) en Stine (BS De Ladder) gaan door naar de regiofinale op 30 maart in Veenendaal.

Bekijk details van Julia, Sama en Stine de beste voorlezers

• Landelijke webinar ‘Swipe, stap, sprong’ Bekijk details

7 maart 2022

Op 28 maart 2022 starten de jaarlijkse Media Ukkie Dagen. Een week lang aandacht voor media en jonge kinderen. Het thema van de Media Ukkie Dagen 2022 is ‘Swipe stap sprong’.

Bekijk details van Landelijke webinar ‘Swipe, stap, sprong’

• De Kinderjury is van start! Bekijk details

10 februari 2022

Ben jij tussen de 6 en 12 jaar? Stem dan op jouw favoriete boek! Jij bepaalt samen met alle andere kinderen van Nederland wat het beste boek van 2021 is. Alle boeken die verschenen zijn in 2021 doen mee!

Bekijk details van De Kinderjury is van start!

• Nu ook thuis beter leren computeren via de bibliotheek Bekijk details

27 januari 2022

Wil je handiger worden met de computer, tablet en smartphone? Volg dan in de bibliotheek of thuis gratis online SeniorWeb-cursussen. Je kunt kiezen uit maar liefst 25 cursussen. Ze zijn er voor iedereen, jong en oud, ook als je geen lid bent van de bibliotheek.

Bekijk details van Nu ook thuis beter leren computeren via de bibliotheek

• Nationale Voorleeswedstrijd 2021/2022 Bekijk details

18 januari 2022

De Nationale Voorleeswedstrijd is een spannende leesbevorderingscampagne voor leerlingen in groep 7 en 8. Alle basisscholen kunnen meedoen! Dit jaar wordt de Nationale Voorleeswedstrijd voor de 29e keer georganiseerd.

Bekijk details van Nationale Voorleeswedstrijd 2021/2022

Paginanavigatie