Resultaat 1 - 10 (van 98)

• Uitbreiding gefaseerde openstelling van onze vestigingen

26 mei 2020

Vanaf juni 2020 gaan wij onze gedeeltelijke openstelling uitbreiden. De locaties Cothen, Leersum, Maarn, en Driebergen zullen weer gedeeltelijk openen. De dienstverlening blijft beperkt tot het lenen en inleveren van boeken. Bijeenkomsten blijven geannuleerd tot 1 juli.

Bekijk details van Uitbreiding gefaseerde openstelling van onze vestigingen

• De Bibliotheek Z-O-U-T gaat gedeeltelijk weer open

8 mei 2020

De Bibliotheek Z-O-U-T gaat met enkele vestigingen weer open. Voorlopig starten we -vanaf maandag 18 mei- met vijf vestigingen verspreid over de regio. We beperken de dienstverlening tot het lenen en innemen van boeken. Bijeenkomsten, zoals de Zoute Inval, zijn geannuleerd tot 1 juli.

Bekijk details van De Bibliotheek Z-O-U-T gaat gedeeltelijk weer open

• Vestigingen gesloten, online Bibliotheek open

6 april 2020

Alle vestigingen zijn t/m 17 mei gesloten, maar via de online Bibliotheek kun je wel e-boeken en luisterboeken lenen. Nieuw is de ThuisBieb, met 100 e-books voor leden en niet-leden.

Bekijk details van Vestigingen gesloten, online Bibliotheek open

• Wie wordt de Z-O-U-T Schrijver van 2020?

1 april 2020

Woensdagavond 1 april om 19:00 uur maakte juryvoorzitter Chantal Broekhuis de Z-O-U-T schrijver 2020 online bekend.

Bekijk details van Wie wordt de Z-O-U-T Schrijver van 2020?

• Huisarrest

31 maart 2020

Maandag 30 maart verschijnt de eerste aflevering van Huisarrest, een tiendelige serie voorleesverhalen over kinderen die vanwege een virus hun huis niet mogen verlaten.

Bekijk details van Huisarrest

• Alle vestigingen van de Bibliotheek Z-O-U-T gesloten

15 maart 2020

Naar aanleiding van de maatregelen die de overheid op zondag 15 maart aankondigde, heeft de Bibliotheek Z-O-U-T besloten om alle vestigingen per direct te sluiten tot en met ten minste dinsdag 19 mei. Dit betekent dat je geen boeken meer kunt lenen, maar ook niet in kunt leveren. Uiteraard houden wij rekening met een verlengde inlevertermijn.

Bekijk details van Alle vestigingen van de Bibliotheek Z-O-U-T gesloten

• Online Bibliotheek alternatief voor fysiek lenen

13 maart 2020

Verschillende bibliotheken in het land sluiten tijdelijk de deuren vanwege het coronavirus. Daarnaast wordt mensen gevraagd zoveel mogelijk thuis te blijven. Voor leden die willen blijven lenen en lezen zonder het huis te verlaten zijn e-books en luisterboeken een alternatief.

Bekijk details van Online Bibliotheek alternatief voor fysiek lenen

• Activiteiten geannuleerd

12 maart 2020

Alle activiteiten in de vestigingen van De Bibliotheek Z-O-U-T zijn afgelast

Bekijk details van Activiteiten geannuleerd

• Shortlist Z-O-U-T-schrijver 2020 bekend

24 februari 2020

Woensdag 5 februari werd de shortlist van de verkiezing Z-O-U-T-schrijver 2020 bekendgemaakt. De shortlist is een verrassende keuze, waarin je de diversiteit terugziet van alle boeken die zijn aangemeld. Op woensdag 18 maart maakt de jury de winnaar bekend tijdens het Boek&Bal in het Cultuurhuis in Doorn.

Bekijk details van Shortlist Z-O-U-T-schrijver 2020 bekend

• Spruijt en Opperman – Heimweeën

18 februari 2020

Spruijt en Opperman, een jong en muzikaal cabaretduo die nog maar 2 jaar samen bezig zijn, staan met hun 2e show in de theaters! Heimweeën is geschikt voor jong en oud en komt op 13 maart naar Amerongen toe! Laat je verbazen, choqueren, amuseren en raken!

Bekijk details van Spruijt en Opperman – Heimweeën