Resultaat 1 - 10 (van 122)

• Lianne wint de Regionale Voorleeswedstrijd Bekijk details

25 maart 2021

Lianne (groep 8) van Het Erf uit Veenendaal heeft de Regionale Voorleeswedstrijd van regio Zuid Oost Utrecht gewonnen.

Bekijk details van Lianne wint de Regionale Voorleeswedstrijd

• Kunst op de Heuvelrug Bekijk details

24 maart 2021

Helaas moet er nog steeds veel dicht blijven. Reden voor de Cultuurcoach van de Utrechtse Heuvelrug om opnieuw een A0 kunstroute te organiseren.

Bekijk details van Kunst op de Heuvelrug

• Nederlandse Kinderjury (3 maart t/m 23 juni 2021) Bekijk details

8 maart 2021

Wat is het beste boek van vorig jaar (2020)? Dat mag jij bepalen, samen met alle kinderen in Nederland van 6 tot en met 12 jaar oud. Het boek dat de meeste stemmen krijgt wint de Kinderjury, de lezersprijs van de Kinderboekenweek.

Bekijk details van Nederlandse Kinderjury  (3 maart t/m 23 juni 2021)

• Landelijke webinar ‘Ik zie, ik zie wat jij niet ziet’ Bekijk details

4 maart 2021

In het kader van de Media Ukkie Dagen (26 maart t/m 2 april 2021) neemt Denise Bontje van Mediasmarties.nl je tijdens de webinar ‘Ik zie, ik zie wat jij niet ziet’ mee in het media aanbod voor jonge kinderen. Welke media zijn beschikbaar? Waar moet je als ouders op letten en welke media passen in een gezond mediamenu voor jonge kinderen? Hoe zorg je voor de nodige balans?

Bekijk details van Landelijke webinar ‘Ik zie, ik zie wat jij niet ziet’

• Launch your future Bekijk details

23 februari 2021

Launch Your Future is een MDT (Maatschappelijke Diensttijd) traject voor jongeren tussen de 15 en 29 jaar uit Wijk bij Duurstede en omgeving, die een extra zetje kunnen gebruiken!

Bekijk details van Launch your future

• Bibberbotjesfeest tijdens de voorjaarsvakantie! Bekijk details

18 februari 2021

Wil jij in de voorjaarsvakantie ook een leuk bibberbotje maken? Kom dan een gratis pakketje* ophalen bij Bibliotheek Z-O-U-T in Renswoude

Bekijk details van Bibberbotjesfeest tijdens de voorjaarsvakantie!

• Verrassingstas groep 3 Bekijk details

15 februari 2021

Helaas is het momenteel niet mogelijk voor kinderen om lekker zelf te snuffelen tussen de boeken en zo leuke leesboekjes te vinden. Daarom kun je nu speciaal voor je groep 3-er een tasje aanvragen met een paar leuke eerste-leesboekjes. Voor de ouders zit er informatie bij over de eerste leesboekjes.

Bekijk details van Verrassingstas groep 3

• 13e Cultuurcafé: aan de slag met FOCUS Bekijk details

29 januari 2021

Op woensdagavond 17 februari is het tijd voor het 13e cultuurcafé. Deze avond gaan we aan de slag met het thema focus.

Bekijk details van 13e Cultuurcafé: aan de slag met FOCUS

• Nationale Voorleeswedstrijd 2021 Bekijk details

28 januari 2021

De Nationale Voorleeswedstrijd is een spannende leesbevorderingscampagne voor leerlingen in groep 7 en 8. Alle basisscholen kunnen meedoen! Dit jaar wordt de Nationale Voorleeswedstrijd voor de 28e keer georganiseerd.

Bekijk details van Nationale Voorleeswedstrijd 2021

• Vraag een Voorleesfeesttas aan! Bekijk details

19 januari 2021

De Nationale Voorleesdagen zijn van start. Dat betekent lekker veel voorlezen. Want voorlezen maakt je leuker! Speciaal voor De Nationale Voorleesdagen hebben we de mogelijkheid om een voorleesfeesttas te reserveren bij jouw bibliotheek. Zo kun je thuis toch een voorleesfeestje houden.

Bekijk details van Vraag een Voorleesfeesttas aan!