Resultaat 1 - 10 (van 65)

• Gewijzigde openingstijden Pasen

17 april 2019

Op een aantal feestdagen in april en mei zijn onze openingstijden gewijzigd.

Bekijk details van Gewijzigde openingstijden Pasen

• Ombuigen, doe mee, denk mee!

15 april 2019

De gemeente Utrechtse Heuvelrug moet een sluitende begroting indienen. Dat is op dit moment een forse opgave.

Bekijk details van Ombuigen, doe mee, denk mee!

• Scherpe keuzes voor een duurzame toekomst

9 april 2019

College vraagt gemeenteraad ombuigingsvoorstellen aan samenleving voor te leggen

Bekijk details van Scherpe keuzes voor een duurzame toekomst

• VoorleesExpress en boekhandels slaan handen ineen

4 april 2019

Dat lezen belangrijk is, kan niet genoeg benadrukt worden. Ook voorlezen uit een prentenboek telt als lezen. Daarom start de leesbevorderingscampagne ‘Geef een (prenten)boek cadeau’. Doel is alle kinderen te laten opgroeien tussen de allermooiste kinderboeken. Want als er thuis mooie boeken zijn, ontdekken kinderen en ouders hoe leuk lezen en voorlezen is.

Bekijk details van VoorleesExpress en boekhandels slaan handen ineen

• ‘Dichter op de Heuvelrug’ verkiezing van start

4 april 2019

Ben jij de Dichter op de Heuvelrug? Een dorpsdichter verbindt en fungeert als ambassadeur. En doet dat door middel van tekst. Soms schurend, soms beschouwend, maar altijd herkenbaar. Herken jij je in die vaardigheden. Meld je dan snel aan.

Bekijk details van ‘Dichter op de Heuvelrug’  verkiezing van start

• Ingrid Hoogendijk gekozen tot schrijver van Z-O-U-T 2019

4 april 2019

Woensdag 3 april heeft de jury van de verkiezing Z-O-U-T schrijver van het jaar de winnaar van 2019 bekend gemaakt. Met het boek Ons gaat het in ieder geval nog goed : een Nederlandse familie in het Derde Rijk werd Ingrid Hoogendijk uit Driebergen gekozen tot Z-O-U-T schrijver 2019.

Bekijk details van Ingrid Hoogendijk gekozen tot schrijver van Z-O-U-T 2019

• OPERATIE STEENBREEK , tegel eruit plantje erin!

1 april 2019

Tegenwoordig worden tuinen steeds meer bestraat. Operatie Steenbreek brengt de negatieve gevolgen van verstening onder de aandacht.

Bekijk details van OPERATIE STEENBREEK , tegel eruit plantje erin!

• E-bookapp vernieuwd

29 maart 2019

Dinsdag 2 april is de langverwachte vernieuwde e-bookapp voor iOS en Android gelanceerd. Hierin verhelpen we problemen waar sommige gebruikers sinds eind vorig jaar tegenaan liepen. Bovendien heeft deze vernieuwde app een dag-nachtstand en kun je er meer soorten e-books mee lezen.

Bekijk details van E-bookapp vernieuwd

• Eigen effectmeting vervangt Biebpanel

29 maart 2019

De mening van de gebruikers en bezoekers telt echt voor de Bibliotheek Z-O-U-T. Sinds 2011 meet de Bibliotheek Z-O-U-T met het online klantenpanel 'Biebpanel' regelmatig wat gebruikers vinden. Dit werd uitgevoerd door een landelijk onderzoeksbureau. Nu willen wij dit zelf gaan doen.

Bekijk details van Eigen effectmeting vervangt Biebpanel

• Aanpassingen openingstijden Driebergen en Maarn