Resultaat 1 - 10 (van 98)

• Gluren op de Heuvelrug 2020

22 juni 2020

In het weekend van 7 en/of 8 november 2020 is het tijd voor de vijfde editie van Gluren op de Heuvelrug. Afgelopen jaar deden er zo’n 50 kunstenaars en artiesten mee. Ook dit jaar hoop ik een divers programma samen te mogen stellen, samen met jou!

Bekijk details van Gluren op de Heuvelrug 2020

• Spannende Boeken Weken van start!

1 juni 2020

Verlang je ook zo naar de zomer? Heerlijk ontspannen in het zonnetje, lekker tijd voor jezelf en die stapel fijne boeken? Zomerlezen start natuurlijk met de Spannende Boeken Weken!

Bekijk details van Spannende Boeken Weken van start!

• Uitbreiding gefaseerde openstelling van onze vestigingen

26 mei 2020

Vanaf 15 juni 2020 zijn al onze vestigingen weer gedeeltelijk open. Alleen afhaalpunt Merseberch blijft nog gesloten. Bijeenkomsten blijven geannuleerd tot 1 juli.

Bekijk details van Uitbreiding gefaseerde openstelling van onze vestigingen

• De Bibliotheek Z-O-U-T gaat gedeeltelijk weer open

8 mei 2020

De Bibliotheek Z-O-U-T gaat met enkele vestigingen weer open. Voorlopig starten we -vanaf maandag 18 mei- met vijf vestigingen verspreid over de regio. We beperken de dienstverlening tot het lenen en innemen van boeken. Bijeenkomsten, zoals de Zoute Inval, zijn geannuleerd tot 1 juli.

Bekijk details van De Bibliotheek Z-O-U-T gaat gedeeltelijk weer open

• Vestigingen gesloten, online Bibliotheek open

6 april 2020

Alle vestigingen zijn t/m 17 mei gesloten, maar via de online Bibliotheek kun je wel e-boeken en luisterboeken lenen. Nieuw is de ThuisBieb, met 100 e-books voor leden en niet-leden.

Bekijk details van Vestigingen gesloten, online Bibliotheek open

• Wie wordt de Z-O-U-T Schrijver van 2020?

1 april 2020

Woensdagavond 1 april om 19:00 uur maakte juryvoorzitter Chantal Broekhuis de Z-O-U-T schrijver 2020 online bekend.

Bekijk details van Wie wordt de Z-O-U-T Schrijver van 2020?

• Huisarrest

31 maart 2020

Maandag 30 maart verschijnt de eerste aflevering van Huisarrest, een tiendelige serie voorleesverhalen over kinderen die vanwege een virus hun huis niet mogen verlaten.

Bekijk details van Huisarrest

• Alle vestigingen van de Bibliotheek Z-O-U-T gesloten

15 maart 2020

Naar aanleiding van de maatregelen die de overheid op zondag 15 maart aankondigde, heeft de Bibliotheek Z-O-U-T besloten om alle vestigingen per direct te sluiten tot en met ten minste dinsdag 19 mei. Dit betekent dat je geen boeken meer kunt lenen, maar ook niet in kunt leveren. Uiteraard houden wij rekening met een verlengde inlevertermijn.

Bekijk details van Alle vestigingen van de Bibliotheek Z-O-U-T gesloten

• Online Bibliotheek alternatief voor fysiek lenen

13 maart 2020

Verschillende bibliotheken in het land sluiten tijdelijk de deuren vanwege het coronavirus. Daarnaast wordt mensen gevraagd zoveel mogelijk thuis te blijven. Voor leden die willen blijven lenen en lezen zonder het huis te verlaten zijn e-books en luisterboeken een alternatief.

Bekijk details van Online Bibliotheek alternatief voor fysiek lenen

• Activiteiten geannuleerd