Resultaat 1 - 10 (van 74)

• Openluchtbioscoop in Wijk!

8 augustus 2019

Stel je eens voor: een groot scherm, mooie belichting, surround geluid, een prachtige film. Je eigen stoel mee en een drankje in de hand van één van die fijne omliggende horeca gelegenheden. Zie je het al voor je? Wij ook! Daarom hebben Filmhuis Calypso en Cultuurcoach Bo Hendriksen de handen inéén geslagen om deze droom waar te maken!

Bekijk details van Openluchtbioscoop in Wijk!

• DUBBELE INCASSO JUNI 2019

25 juli 2019

Door een storing in de communicatie is de incasso voor het abonnementsgeld van juni 2019 twee maal uitgevoerd. Wij willen de klanten die het betreft, vragen om de extra incasso te storneren. Onze excuses voor het ongemak.

Bekijk details van DUBBELE INCASSO JUNI 2019

• Week van de Alfabetisering

24 juli 2019

Maandag 9 september start de landelijke Week van de Alfabetisering. Een belangrijke week, want Nederlands kunnen lezen en schrijven is niet vanzelfsprekend.

Bekijk details van Week van de Alfabetisering

• Aangepaste openingstijden

22 juli 2019

Tijdens de zomervakantie hebben alle vestigingen aangepaste openingstijden van maandag 22 juli t/m zaterdag 31 augustus 2019.

Bekijk details van Aangepaste openingstijden

• Utrechtse Heuvelrug: een zeer betrokken regio

18 juli 2019

De dialoogtafel, een initiatief van de Bibliotheek Z-O-U-T en GoedVolk, levert tot nu toe bijzonder waardevolle input. In totaal zijn er drie bijeenkomsten van inwoners om hen de gelegenheid te bieden te vertellen, luisteren en dromen over ideeën die bijdragen aan het terugdringen van wegwerpplastic en op zoek te gaan naar alternatieven.

Bekijk details van Utrechtse Heuvelrug: een zeer betrokken regio

• Beleidsplan, het resultaat

2 juli 2019

De afgelopen tijd is er hard gewerkt om input en verfrissende ideeën te verzamelen voor het nieuwe beleidsplan over de periode van 2021-2025. Zowel publiek, stakeholders, personeel als niet-gebruikers zijn hiervoor bevraagd. Een interessante reis naar een ongewisse toekomst.

Bekijk details van Beleidsplan, het resultaat

• Gluren op de Heuvelrug 2019

24 juni 2019

Gluren op de Heuvelrug 2019

Bekijk details van Gluren op de Heuvelrug 2019

• Spannende Boeken Weken 2019

3 juni 2019

De Spannende Boeken Weken van 1 t/m 21 juni staan in het teken van Zomerlezen: lekker ontspannen met een stapeltje spannende boeken. Ingrediënten? Zomer! Zon, lange dagen en alle tijd. Om lekker te lezen.

Bekijk details van Spannende Boeken Weken 2019

• Dialoogtafel: Een leven zonder wegwerpplastic?

27 mei 2019

Op dinsdag 25 juni organiseren de Bibliotheek Z-O-U-T en GoedVolk de tweede van drie dialoogtafels over wegwerpplastic. Je bent van harte welkom om mee te dromen, denken en doen!

Bekijk details van Dialoogtafel: Een leven zonder wegwerpplastic?

• Gewijzigde openingstijden

17 april 2019

Op een aantal feestdagen in april en mei zijn onze openingstijden gewijzigd.

Bekijk details van Gewijzigde openingstijden