Resultaat 1 - 10 (van 106)

• Verhuisbericht

26 oktober 2020

Er wordt al veel over gesproken: de verhuizing van de Bibliotheek in Leersum. En inderdaad, we gaan verhuizen. Maar we houden hetzelfde adres.

Bekijk details van Verhuisbericht

• Speciaal uur voor kwetsbare en/of oudere leden

29 september 2020

Helaas steekt het coronavirus weer vaker de kop op, ook in de provincie Utrecht. Vanuit de overheid zijn daarom tal van maatregelen afgekondigd. Als Bibliotheek Z-O-U-T willen wij kwetsbare leden graag helpen door onze vestigingen op specifieke tijdstippen alleen voor hen open te stellen. Vanaf dinsdag 29 september is het eerste openingsuur gereserveerd voor ouderen (60+) en kwetsbare personen.

Bekijk details van Speciaal uur voor kwetsbare en/of oudere leden

• Start leesclub literatuur in Amerongen

21 september 2020

In Amerongen start binnenkort een leesclub literatuur. Dinsdagochtend 29 september om 10:30 uur organiseert Senia een informatiebijeenkomst in de Bibliotheek van Amerongen. Voor iedereen die het leuk vindt om moderne literatuur te lezen en in contact wil komen met andere liefhebbers. Deel in een kleine groep je leeservaringen over mooie boeken met anderen. Ontmoet mensen en voer inspirerende gesprekken.

Bekijk details van Start leesclub literatuur in Amerongen

• Kinderboekenweek 2020

15 september 2020

Wil jij spannende verhalen lezen over ridders? Altijd al meer willen weten over Eerste Wereldoorlog, of over de Oudheid? Ontdek het tijdens de Kinderboekenweek (30 september t/m 11 oktober) in de Bibliotheek. Dan staat namelijk alles in het teken van geschiedenis!

Bekijk details van Kinderboekenweek 2020

• Tobin wint BoekStart verrassingspakket

14 september 2020

Tobin Cornelisse (Wijk bij Duurstede) en zijn ouders waren blij verrast toen zij bij het ophalen van het BoekStartkoffertje bij de Bibliotheek Z-O-U-T de Gouden Wikkel in het koffertje vonden. Met deze wikkel ontvingen de ruim 8 maanden oude Tobin en zijn ouders het BoekStart verrassingspakket met baby- en dreumesboekjes.

Bekijk details van Tobin wint BoekStart verrassingspakket

• Nieuwe online Bibliotheek-app per 8 september officieel live

10 september 2020

Iedereen die gebruikmaakt van de online Bibliotheek, maakt vanaf 8 september gebruik van een nieuwe app.

Bekijk details van Nieuwe online Bibliotheek-app per 8 september officieel live

• Inspiratielezing door Peter de Vries: Ouderbetrokkenheid

8 september 2020

Ouderbetrokkenheid is op scholen, maar ook in de kinderopvang, een belangrijk thema. Onderzoek laat zien dat leerlingen zich beter ontwikkelen en betere resultaten halen als hun ouders betrokken zijn bij school.

Bekijk details van Inspiratielezing door Peter de Vries: Ouderbetrokkenheid

• Gluren op de Heuvelrug 2020

3 september 2020

Op zondag 8 november 2020 is het tijd voor de vijfde editie van Gluren op de Heuvelrug. Opnieuw een mooie editie, maar anders dan we gewend zijn.

Bekijk details van Gluren op de Heuvelrug 2020

• Verruiming openingstijden

24 augustus 2020

Vanaf 31 augustus gaan we ruimer open! Alle grote vestigingen zijn in de middag open maar ook de kleinere vestigingen zijn meerdere dagen per week deels open. Gedurende de tijden dat wij open zijn, is er altijd personeel aanwezig. Zelfservice-uren zonder medewerkers zijn nog niet mogelijk.

Bekijk details van Verruiming openingstijden

• Boekstart Gouden Wikkelactie in Wijk bij Duurstede

17 augustus 2020

Het programma BoekStart bestaat al sinds 2008. Ruim 500.000 baby’s ontvingen een BoekStartkoffertje via hun bibliotheek. Om dit succes te vieren lanceert BoekStart de Gouden Wikkelactie, waarbij vinders van een gouden wikkel een mooi prijzenpakket ontvangen.

Bekijk details van Boekstart Gouden Wikkelactie in Wijk bij Duurstede