Resultaat 21 - 30 (van 130)

• Een mooi en gezond 2021 Bekijk details

4 januari 2021

Een bijzonder jaar is afgesloten. Velen zullen daar niet om treuren. Toch zijn er ongetwijfeld ook mooie en fijne dingen om op terug te kijken. Wij kijken in ieder geval met enige trots terug op de flexibiliteit van onze medewerkers, vrijwilligers én onze klanten. Onder bijzondere omstandigheden zijn bijzondere prestaties geleverd.

Bekijk details van Een mooi en gezond 2021

• Cultuurhuizen Heuvelrug Bekijk details

1 januari 2021

Alweer veel te lang kunnen we niet live van ons laten horen in de Cultuurhuizen Heuvelrug! Daarom van ons een cadeautje voor jullie, op vrijdag 26 maart om 19:30 uur! Vanuit Cultuurhuis Pléiade te Doorn vinden er twee optredens plaats, namelijk van Klaas Prins en Van Piekeren trio.

Bekijk details van Cultuurhuizen Heuvelrug

• De Bibliotheek Leersum tijdelijk dicht Bekijk details

3 december 2020

Gesloten van maandag 7 t/m vrijdag 11 december

Bekijk details van De Bibliotheek Leersum tijdelijk dicht

• Update verhuizing Leersum Bekijk details

20 november 2020

Tijdens de verplichte sluiting door aangescherpte coronamaatregelen hebben we niet stilgezeten. Zo is de collectie in Leersum al verhuisd van de eerste etage naar de begane grond.

Bekijk details van Update verhuizing Leersum

• Bibliotheken twee weken gesloten Bekijk details

4 november 2020

Dinsdag 3 november werden in de persconferentie over de corona-maatregelen aangescherpte maatregelen aangekondigd. Alle publiekelijk toegankelijke locaties zijn vanaf 4 november om 22:00 gesloten.

Bekijk details van Bibliotheken twee weken gesloten

• Verhuisbericht Bekijk details

26 oktober 2020

Er wordt al veel over gesproken: de verhuizing van de Bibliotheek in Leersum. En inderdaad, we gaan verhuizen. Maar we houden hetzelfde adres.

Bekijk details van Verhuisbericht

• Speciaal uur voor kwetsbare en/of oudere leden Bekijk details

29 september 2020

Helaas steekt het coronavirus weer vaker de kop op, ook in de provincie Utrecht. Vanuit de overheid zijn daarom tal van maatregelen afgekondigd. Als Bibliotheek Z-O-U-T willen wij kwetsbare leden graag helpen door onze vestigingen op specifieke tijdstippen alleen voor hen open te stellen. Vanaf dinsdag 29 september is het eerste openingsuur gereserveerd voor ouderen (60+) en kwetsbare personen.

Bekijk details van Speciaal uur voor kwetsbare en/of oudere leden

• Start leesclub literatuur in Amerongen Bekijk details

21 september 2020

In Amerongen start binnenkort een leesclub literatuur. Dinsdagochtend 29 september om 10:30 uur organiseert Senia een informatiebijeenkomst in de Bibliotheek van Amerongen. Voor iedereen die het leuk vindt om moderne literatuur te lezen en in contact wil komen met andere liefhebbers. Deel in een kleine groep je leeservaringen over mooie boeken met anderen. Ontmoet mensen en voer inspirerende gesprekken.

Bekijk details van Start leesclub literatuur in Amerongen

• Kinderboekenweek 2020 Bekijk details

15 september 2020

Wil jij spannende verhalen lezen over ridders? Altijd al meer willen weten over Eerste Wereldoorlog, of over de Oudheid? Ontdek het tijdens de Kinderboekenweek (30 september t/m 11 oktober) in de Bibliotheek. Dan staat namelijk alles in het teken van geschiedenis!

Bekijk details van Kinderboekenweek 2020

• Tobin wint BoekStart verrassingspakket Bekijk details

14 september 2020

Tobin Cornelisse (Wijk bij Duurstede) en zijn ouders waren blij verrast toen zij bij het ophalen van het BoekStartkoffertje bij de Bibliotheek Z-O-U-T de Gouden Wikkel in het koffertje vonden. Met deze wikkel ontvingen de ruim 8 maanden oude Tobin en zijn ouders het BoekStart verrassingspakket met baby- en dreumesboekjes.

Bekijk details van Tobin wint BoekStart verrassingspakket